Hem / Nyheter & Event / Gävleborg / Är du UF Gävleborgs nya projektledare?

Är du UF Gävleborgs nya projektledare?

Brinner du för företagsamhet och är redo att göra skillnad på riktigt? Vill du jobba flexibelt, fritt och ha stort eget ansvar? Nu söker vi en driven och ansvarstagande medarbetare till Ung Företagsamhet. Vill du bli en del av UF:s tajta team i Gävleborg?

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare mot finansiering på UF arbetar du med både befintliga och potentiella samarbetspartners vilka hjälper verksamheten att hålla i gång. Du ansvarar för den löpande dialogen och planerar för framtida partneraktiviteter och projektleder dessa samtidigt som du även sköter prospektering samt bokar och genomför möten. I rollen kommer du även ha huvudansvaret för UF:s alumniverksamhet, ett nätverk för före detta UF-företagare. Du jobbar tätt tillsammans med dina övriga kollegor då era arbetsområden ofta överlappar varandra.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är en prestigelös, säljande och socialt kompetent person som har lätt att skapa och bibehålla goda relationer. Du brinner för entreprenörskap i skolan och vill tillsammans med dina kollegor arbeta för att verksamheten kan växa. För att få UF:s entreprenöriella vardag att gå ihop är du en mästare på att ta egna initiativ och vågar lyfta luren när det krävs. Du är en sann lagspelare men har heller inga problem att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete framåt. Ordning och reda är ett måste då du arbetar med många uppgifter parallellt och ständigt håller ett högt tempo. Du är van att prata inför grupp och har lätt att entusiasmera samt få andras förtroende genom att du ger ett trovärdigt intryck.

Vi ser gärna att du drivit UF-företag under de senaste åren och att du under en tid arbetat med försäljning. Din administrativa förmåga är god och du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet av löpande bokföring ser vi det som positivt. B-körkort är ett krav och tillgång till bil ett plus.

UNG FÖRETAGSAMHET

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har de utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande, där elever utvecklar sin kreativitet, företagsamhet och kunskap om företagande. Sedan 2009 arbetar Ung Företagsamhet även med läromedel för entreprenörskap i grundskolan och driver nätverket UF-alumni. Genom deras arbete skapas fler företag och fler företagsamma medborgare eftersom barn och ungdomar ges möjlighet att träna entreprenöriella förmågor under skoltiden. Ung Företagsamhet har 24 regionkontor, ett nationellt kansli och ca 100 anställda i hela landet.

Till Ansökan!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.