Hem / Nyheter & Event / Gävleborg / LEDARE FÖR EN DAG 2021

LEDARE FÖR EN DAG 2021

Det har återigen blivit dags för Sveriges bästa ledarskapsutbildning för ungdomar - Ledare För En Dag!

Den 17-18 november är det återigen dags för Sveriges bästa ledarskapsutbildning för unga. Här får UF-alumner chansen att utveckla sitt ledarskap under en heldag med föreläsningar, workshops och nätverkande. De får även chansen att nätverka men även inspireras av företagsledare, förkovra sig i ledarskapsfrågor samt även skugga en ledare under en dag.

Ung Företagsamhet Gävleborg (UF) och En bra start, Brynäs IF, vill säkerställa återväxten av företagare, utbildad arbetskraft och framtida ledare i vår region. Samarbetet riktar in sig på det nätverk av UF-alumner och partners som UF har och det nätverk av starka företag Brynäs IF har. Tillsammans stärker vi förutsättningarna för unga alumner att utveckla sitt ledarskap, sitt nätverk och sin verksamhet i Gävleborg.

Är du intresserad av att delta på Ledare för en dag eller vill du veta mer om utbildningen? Kontakta William Wigren på UF Gävleborg.

Utbildningen riktar sig enbart mot UF-alumner (fd. UF-företagare)

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.