Hem / Nyheter & Event / Gävleborg / SM 2021

SM 2021

Den 11 maj avgjordes SM i Ung företagsamhet 2021, ett helt digitalt event där de bästa UF-företagen i Sverige utsågs. Efter att över 200 UF-företag träffat jurygrupperna i de olika tävlingarna fick vi förra veckan ett resultat och 17 olika kategorier hade efter kvällens slut en varsin vinnare.

Inför SM hade Gävleborg 9 tävlande UF-företag som kvalificerat sig vidare från de regionala tävlingarna. Några av UF-företagen hade även kvalificerat sig vidare till tävlingar som enbart var nationella; FedEx Access Award, Årets Tillväxtföretag och Årets Reklamfilm.

Ren Mobil UF blev regionens enda vinnare, men så snyggt de gjorde det! 2 guld och 1 silver blev det för Ren Mobil UF, stort grattis!

Årets Tillväxtföretag - Guld

Årets Säljare - Guld, Moa Abrahamsson (Ren Mobil UF)

Årets Reklamfilm - Silver

Stort grattis till alla vinnare på SM i Ung företagsamhet och stort grattis till alla SM-deltagare. Vi från UF Gävleborg vill även passa på att rikta ett stort tack till alla elever som drivit UF-företag i år och vi är spända på att se vart er resa i framtiden tar vägen.

Vill du se alla vinnare från SM? Klicka här!

SM 2021 - Livesändning (repris)

 

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.