Hem / Nyheter & Event / Gävleborg / UF-MÄSSAN 2023!

UF-MÄSSAN 2023!

Den 30 mars kommer UF-mässan 2023 att gå av stapeln i Alfahallen på Gavlehov i Gävle kommun. Det blir en dag fylld av kreativitet, drivkraft och entreprenörskap. Tillsammans skapar vi den roligaste dagen på året.

Vill du träffa Gävleborgs framtida entreprenörer och företagare? Då ska du komma till UF-mässan 2023. Här samlas 207 stycken UF-företag, kring 900 UF-elever, närmre 100 stycken UF-lärare och kring 4000 besökare. Tillsammans kommer vi att skapa en dag fylld av kreativitet, drivkraft och entreprenörskap. Gävleborgs UF-Företagare får möjligheten att nätverka, sälja, utmanas och utvecklas som individer. 

Det finns inget event som speglar drivet, företagsamheten och den entreprenöriella förmågorna hos våra unga drivna UF-företagare som UF-mässan 2023. 

Under dagen kommer även UF-mästerskapen 2023 att avgöras. Det finns hela 12 stycken tävlingskategorier som kommer att avgöras under en prisutdelning, det sista som händer denna fartfyllda dag. 

De tävlingskategorier som kommer att avgöras är:
Årets UF-Företag.
Årets Vara.
Årets Tjänst.
Årets Ekologiskt Hållbara UF-Företag.
Årets Socialt Hållbara UF-Företag. 
Årets Hantverk.
Årets Innovation.
Årets Unga Ledare.
Årets Affärsplan.
Årets UF-lärare.
Årets Monter. 
Årets Säljare.

Är du UF-företagare och vill anmäla dig till mässan, då bör du logga in på vår hemsida och följa denna länk: https://ungforetagsamhet.se/internal/uf-massan-2023-anmalan-elever

Är du UF-lärare och vil anmäla dig till mässan, då bör du logga in på vår hemsida och följa denna länk: https://ungforetagsamhet.se/internal/uf-massan-2023-anmalan-larare

Är du intresserade av att sitta som jury för våra regionala tävlingar, då kan du följa denna länken och anmäla dig: https://ungforetagsamhet.se/jury-2022

Är du besökare behöver du inte anmäla dig för att komma på vår mässa. Mässan har öppet för allmänheten från kl. 12.00 den 30e mars och då är du varmt välkommen att dyka upp. 

Visst ses vi där?

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.