VS

 

Ung Företagsamhet Värmland jobbar aktivt med våra grundskolor runt om i Värmland och har idag över 800 lärare som jobbar med vårt koncept. Hos oss finns ett stort utbud som skolan kan ta del av helt kostnadsfritt, från förskola upp till årskurs 9. Nedan kan du läsa mer om de olika paket som vi erbjuder grundskolorna.

Grundskoleutmaning Åk.1-9

Elever i grundskolan får hjälpa ett värmländskt företag med ett skarpt case. I år har vi tre spännande företag som har en varsin utmaning till låg-mellan och högstadiet. Grundskoleutmaningen är ett perfekt sätt för skola och arbetsliv att samverka mer, och för eleverna att få öva på viktiga entreprenöriella förmågor och ett verklighetsförankrat case.

Framtidskoll

Framtidskoll är en inspirerande förmiddag för elever i åk. 8-9, helt kostnadsfri. Fokus ligger på gymnasieval, självkännedom och privatekonomi. Utöver det tar vi upp UF-företagande, entreprenörskap och framtidens arbetsmarknad på ett kul och inspirerande sätt.

PRAO paket

Vi erbjuder skolan ett färdigt PRAO-paket som kan användas innan, under och efter prao! 13 färdiga lektionsupplägg erbjuds med färdigt elevhäfte och lärarhandledning! Paketet går enkelt att anpassa till er skolas behov genom att ni väljer ut vilka delar ni vill genomföra.

NTA-uppdraget

Kontakta oss om du har frågor!

Petra Carlsson
Projektledare, Värmland
Kontakta mig om:
Du är rektor, lärare eller syv och har frågor kring våra aktiviteter eller läromedel på grundskolan.
Frida Höjdén
Projektledare, Värmland
Kontakta mig om:
Du är rektor, lärare eller syv och har frågor kring våra aktiviteter eller läromedel på grundskolan.

Läromedel

Vi erbjuder läromedel från åk. 1-9 helt kostnadsfritt! Vi åker även ut till er skola och både visar amt utbildar lärare. Läs mer och beställ.