Hem / Nyheter & Event / Grundskolekonferens med Ung Företagsamhet Gotland

Grundskolekonferens med Ung Företagsamhet Gotland

Kostnadsfri kompetensutveckling inom entreprenörskap. Om hur man kan arbeta entreprenöriellt, ämnesövergripande, i alla årskurser med stöd från Ung Företagsamhet.
 
För första gången på Gotland arrangerar Ung Företagsamhet en lärarkonferens med tema Värdeskapande pedagogik och Entreprenörskap. Här bjuder vi in er som är verksamma inom grundskolan för att prata mer om hur man enkelt kan arbeta mer med entreprenörskap i klassrummet. På plats möter man Ung Företagsamhets regionchef från Västernorrland, Elin Andersson, som har ett stort bagage med gediget grundskolearbete. 

Utbildningen pågår under en halvdag med lunch som avslut. Syftet med utbildningen är att ge en djupare förståelse om vikten av entreprenörskap i skolan och varför de entreprenöriella egenskaperna är avgörande för våra framtida generationer.

Tider för dagen
09.30 - Inspirationsföreläsning tillsammans med Elin Andersson, Regionchef på UF Västernorrland. Varför entreprenörskap i grundskolan?
10.30 - Workshop utefter årskurs. Hur kan man arbeta med entreprenörskap i grundskolan?
11.30 - Vad finns att tillgå på Gotland? Fia Sjö från UF-kontoret i Visby berättar.
11.45 - Ung Företagsamhets läromedelsboxar och grundskolepaket.
12.00 - Lunch


Konferensen går av stapeln vecka 44, den 1 november kl. 09.30 - 13.00 och självklart bjuds det på både lunch och fika. 

Antalet platser är begränsat så vänta inte för länge med din anmälan.

 

Vid frågor, kontakta Fia Sjö på UF-kontoret på Gotland

Kontakta UF-kontoret

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.