Hem / Nyheter & Event / Halland / Årets UF-företag i Kungsbacka 2023: Korkens UF

Årets UF-företag i Kungsbacka 2023: Korkens UF

Under ”Frukostklubben goes lunch” som anordnades av Kungsbacka kommun hyllades våra fantastiska
UF-företag i Kungsbacka med en prisutdelning. 

Årets UF-företag i Kungsbacka 

Korkens UF - Johanna Karlsson, Ella Mikkelsen, Lucas Althén Schavon, Rasmus Lundin (Elof Lindälvs gymnasium)

Motivering: Årets UF-företag har med hållbarhet i fokus lyckats skapa en användbar produkt av något annars ganska oanvändbart. De har förändrat, förfinat och utvecklat sin produkt så den ska passa alla kunders tycke och smak och visst har dem lyckats med det! Årets pristagare har lyckats skapa något från jord till bord och vi kan bara konstatera att detta inte är en korkad idé!

 

Årets utveckling

Crown Cap UF - Philip Björk, Ludwig Olsson, Carl Rosgardt (Elof Lindälvs gymnasium)

Motivering: Årets utveckling har krossat hinder under sitt UF-år. Kreativa och problemorienterade, har de triumferat över utmaningarna. UF-året handlar om att växa och utvecklas, och detta gäng har gjort det med bravur! Planering, produktion och marknadsföring var en ny värld för dem, men med deras passion och engagemang har de tagit sig igenom både stora och små prövningar.

 

Årets affärsidé

Scentia UF - Gabriel Hultén, Oliver Starnefalk, Simon Löwendal (Elof Lindälvs gymnasium)

Motivering: Vinnaren av ”Årets affärsidé” har på ett hållbart sätt skapat en exklusiv marknad för exklusiva produkter. Genom sitt UF-företag har de lyckats leverera kvalitativa premiumprodukter som annars skulle gått till spillo hela vägen från Norr till söder, mycket tack vare deras gedigna arbete online. En doft av framgång, helt enkelt!

 

Årets lokala engagemang

Victorsson Hästkraft UF - Sabina Victorsson (Elof Lindälvs gymnasium)

Motivering: Årets lokala engagemang har tagit sig an UF-året med en stor dos seriositet och ett stort engagemang. Genom sitt lugna och behagliga sätt att möta både människor och djur på har hen lyckats vinna Kungsbackabornas förtroende och på så sätt skapat stor nytta på hemmaplan. Genom att bistå med utbildning och träning har årets pristagare gjort ett riktigt hästjobb.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.