Hem / Nyheter & Event / Halland / De värdesätter samarbete och att stötta varandra

De värdesätter samarbete och att stötta varandra

Att arbeta i team och ett fungerande samarbete är a och o för att kunna lyckas med sitt företagande. Genom samarbete och kommunikation skapas målinriktade och starka företag. BreadDelivery UF har under året värderat samarbetet högt för att kunna nå sina mål, något de tycker att de har lyckats med.

BreadDelivery UF såg en lucka på marknaden där många efterfrågade färska, nybakade frallor levererade till dörren. En lucka som de bestämde sig att fylla med sitt UF-företag. Genom att samarbeta med Feldts Bröd och konfekt kunde de köpa in nybakade frallor, stötta ett lokalt bageri samt uppfylla målgruppens önskan med hemleverans.

Invånare som bor på Mickedala, Söndrum, Tylösand och Frösakull i Halmstad med omnjed är lyckligt lottade och får varje lördag möjlighet att avnjuta dessa härliga frallorna. Kundbemötande har varit positivt och det roligaste tycker de tre tjejerna som driver BreadDelivery UF

”Det roligaste har varit att få lära känna och träffa alla kunder som varit mycket positiva och stöttat vår affärsidé enda från start” Förklarar tjejerna.

Men året har även givit en del utmaningar. Planering och ännu mer planering är viktigt för att kunna nå ut med sin idé på ett effektivt sätt och för att få nöjda kunder. Något som tjejerna verkligen har fått lägga tiden på. I slutändan tar de med sig att man alltid ska kämpa mot sina mål och hur viktigt det är med samarbete och att stötta varandra.

Ännu är det inte lugnt för BreadDelivery UF. Med fyra leveranser kvar hoppas de får ännu fler beställningar och marknadsföringen med flygblad och sociala medier är i full gång.

”Vi hade inte varit där vi är idag om vi inte hjälpt varandra som vi gjort hela vägen” Avslutar BreadDelivery UF.

Läs mer om företaget här: 

https://www.instagram.com/breaddeliveryuf/?hl=sv

https://www.facebook.com/breaddeliveryuf/

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.