Hem / Nyheter & Event / Halland / Helt plötsligt stod jag själv med UF-företaget

Helt plötsligt stod jag själv med UF-företaget

Andrea fixar frukostfrallorna till dig så att du kan äta hembakat varje morgon! Starten på UF-året har gått både upp och ner för Andrea med allt från en beställning på 300 kanelbullar till konflikter som ledde till att hon nu driver Frukostfrallor UF ensam.

Andrea driver UF-företaget Frukostfrallor UF i Kungsbacka. Hon läser idag lärlingsprogrammet med inriktning bagare/konditor och det är precis det hon sysslar med i sitt UF-företag. Genom att baka halvfärdiga bullar och frallor kan du som kund alltid ha färskt gott bröd till frukosten och kafferepet.

”Jag tyckte det skulle vara kul att driva ett UF-företag men dock var jag väldigt nervös över tanken” Berättar Andrea. ”Varför skulle någon köpa av mig?”

Men början av UF-året har gått bra! Frukostfrallor UF har både sålt frallor men även bullar till olika evenemang. Men det har såklart inte varit en dans på rosor och det är ju faktiskt utmaningarna som får oss att växa. Den största utmaningen för Frukostfrallor UF var när dem gick från två medlemmar till en.

Allt började med ett missförstånd som sedan bara blev större och de båda partnerna i Frukostfrallor UF kunde inte komma överens mer. Det slutade med att Andreas partner valde att sluta i företaget och Andrea var tvungen att fortsätta ensam.

”I början var jag nervös att fortsätta ensam men tack vare stödet från min lärare och familjen känns det inte alls jobbigt nu” Förklarar Andrea.

Att driva företag är en berg - och dalbana, ibland går allt som på räls ibland funkar ingenting. Men det viktigaste är vad man tar med sig från de framgångar och motgångar som man stöter på. För det är så man utvecklas som människa och som företagare.    

Kom i kontakt med Frukostfrallor UF här:

Facebook: https://www.facebook.com/frukostfralloruf/

Instagram: https://www.instagram.com/frukostfrallor_uf/?hl=sv

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.