Hem / Nyheter & Event / Halland / Maximera din padelupplevelse med en padelbox!

Maximera din padelupplevelse med en padelbox!

Padel, en växande raket inom sportvärlden som fler och fler provar på. Men vad behövs för att kunna få en bra padelupplevelse? Bra utrustning brukar ge en stabil start i spelet. Padelboxen UF erbjuder nya som erfarna padelspelare allt som behövs!

Padel är en sport som har exploderat de senaste åren i både Sverige och resten av världen. De fyra killarna från Kattegattgymnasiet som driver Padelboxen UF tror att det kommer fortsätta så.

”Vi tror att sporten kommer att fortsätta växa och är här för att stanna” Förklara killarna.

De såg ett behov av att ha några av de essentiella tillbehören som behövs vid padel i en och samma produkt. Tillsammans med deras leverantör YouPadel Sweden kom sedan padelboxen XL och padelboxen light där du får grepplindor, bollrör samt svettband i ett och samma paket.  

UF-året har givit killarna en inblick i företagande och årets upplevelser och erfarenheter har gett killarna mersmak till företagande i framtiden.

”Vi har lärt oss hur mycket jobb och ansvar som ligger bakom ett företag, men också hur fantastisk roligt det är” Berättar killarna

Framtiden för Padelboxen UF är osäker. Fokuset ligger nu på en mängd tävlande under Entreprenörskap på riktigt mässan den 11 mars samt att hålla uppe den höga kundnöjdheten. Men efter avvecklingen av UF-året får vi se om Padelboxen UF fortsätter att existera.

Införskaffa din padelbox här:

https://www.facebook.com/padelboxenuf/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBE5188EKGqJ7NbUzlDaOCFNz20Qozg5BkvQhhI_3WCNnO47MzSKDByHYAXAprx9bje8Vc716n_Iq13

https://www.yourvismawebsite.com/padelboxen-uf?fbclid=IwAR2GaYCumuFSuR-CKcv7Sm4C8u7Cmr0bWDD2YjfmeTE4_cfT2sq_pPLr-Zg

https://www.instagram.com/padelboxenuf/?hl=sv

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.