Hem / Nyheter & Event / Halland / NG Marketing fixar marknadsföringen

NG Marketing fixar marknadsföringen

Är du ett företag som skulle vilja synas mer på sociala medier? Men är osäker på hur man gör det på bästa sätt? Eller inte har tiden som behövs för att lyckas? Då finns NG Marketing för dig!

Marknadsföring är livsavgörande för ett företag och med dagens utveckling läggs allt mer fokus på digital marknadsföring och sociala medier. En ny dimension bland många företag som tar tid att sätta sig in i. Tid som oftast inte finns för att det ska vara effektivt. Det är då du ska ta hjälp av de två drivna Laholmskillarna som driver UF-företaget NG Marketing UF.

”Ett UF-företag som hjälper företag att växa genom att bygga och utveckla deras digitala marknadsföring” Mer komplicerat än så är det inte. Främst utvecklar killarna sociala medier och hemsidor samt samlar och skapar material åt olika företag.

” Vi såg att det fanns ett stort behov i trakterna!” Förklarar Axel och Martin grundarna av NG Marketing UF. ”Många mellanstora företag hinner inte med att initiera ett arbete med sociala medier, eller skapa en hemsida!”

Samarbetena NG Marketing har haft än så länge har varit långvariga. Sen starten i september har de jobbat med totalt 4 företag där vissa samarbeten fortfarande är igång. För företagen bygger killarna upp en grund till företagets sociala medier. Därefter är det upp till företaget att välja om de vill driva vidare marknadsföringen själva eller om NG Marketing UF ska stå för de. Väljer företaget det förstnämnda får de en tydlig guide med tips, trix samt ett uppladdningsschema för att underlätta arbetet. Konceptet att UF-företaget ansvarar över företagets digitala marknadsföring är ett nytt koncept.

”Det har varit mer tidskrävande än vi trodde, vi lägger ner en enormt stor del av den tiden vi har som inte går till skolarbete på företaget”

Målet är självklart att NG Marketing ska vara det självklara valet men för att sprida företaget började killarna med att söka upp de kunderna de jobbar med i nuläget.

”Oftast börjar det med att sälja in via ett telefonmöte, då gäller det att man har gjort sin behovsanalys och vet hur man ska sälja in till just den kunden” Beskriver Axel och Martin. ”Att kunderna väljer just oss, skulle jag tro beror på vår erfarenhet av sociala medier samt vårt konkurrenskraftiga pris fortsätter Axel.  

Killarna har i sin egna marknadsföring satsat på kort videoklipp med marknadsförings tips samt informativa artiklar på Linkedin och Facebook. Mycket tid har även lagts på deras egna hemsidan ngmarketing.se. Att de har lyckats kan man inte undgå, omsättningen ligger idag på lite över 100 000 och de närmar sig sina måla med stormsteg!

Till sommaren är planen att NG Marketing UF blir NG Marketing AB och då är det plattan i mattan som gäller!

Du kommer självklart hitta NG Marketing UF på Entreprenörskap på riktigt den 11 mars på Halmstad Arena, ta då chansen att prata med dessa två drivna företagare!

Kom i kontakt med NG Marketing här:

https://ngmarketing.se/

https://www.instagram.com/ngmarketinguf/?hl=sv

https://www.facebook.com/ngmarketinguf/

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.