Hem / Nyheter & Event / Halland / Om alla var duktiga på samma sak hade det varit svårare att komma över de hinder som uppstår under UF-året

Om alla var duktiga på samma sak hade det varit svårare att komma över de hinder som uppstår under UF-året

Sara är driven och strukturerad, Annas mattekunskaper förbluffar många och Benjamin är snabbtänkt och kreativ. Kunskaper, egenskaper och personliga mål tog Wirenizer UF hänsyn till vid deras val av roller i UF-företaget. Det skapar ett starkt team som klarar alla hinder och utmaningar som ett företag kan stå inför.

Att ha ett starkt team skapar en bra grund att stå på för ett företag. Precis såhär har UF-företaget Wirenizer UF tänkt när de delade upp rollerna och arbetsuppgifterna mellan sig. Genom att se varje individs styrkor och egenskaper kunde rollerna fördelas relativt lätt. Men självklart så hjälper trion varandra om någon skulle behöva mer assistans.

Wirenizer UF säljer ett organiseringsfodral för att inte alla sladdar ska bli en enda röra i väskan. Idén skapades när gänget satt och diskuterade olika problem i vardagen och hur man kunde lösa dem. Tanken väcktes kring något att organisera sladdar med och telefonen  började gå varm till potentiella producenter. Många återvändsgränder senare landade det till att köpa in en färdigproducerad organiseringsväska istället för att tillverka en egen.

Sara, Anna och Benjamin tror att en bra gruppkänsla skapas genom att skapa en relation som inte bara är jobbrelaterat. Så att man som vänner kan umgås och ha roligt. Dock är det hela tiden en balansbräda där man få balansera vikten mellan lektion och fritid så UF-företaget kan uppnå sin fulla potential. Kompletterande kunskaper tror också trion är en framgångsfaktor.

”Om alla var duktiga på samma sak hade det varit svårare att komma över de hinder som uppstår under UF-året” förklarar Wirenizer UF. ”Men genom att vara bra på olika saker kan man använda medlemmarnas kunskaper för att krossa dessa hinder.”

Ha uppsikt efter Wirenizer UF under Entreprenörskap på riktigt den 11 mars. Monterplanerna är än så länge hemliga men de kan avslöja att det blir något du inte vill missa. Det kommer bli ett genomgående tema på montern som kommer sticka ut i mängden.

” Från mässan hoppas vi få ut ökade kunskaper kring försäljning face-to-face och ha en rolig tid tillsammans som team.” Avlsutar Wirenizer UF

Kom i kontakt med företaget:

https://www.facebook.com/WireNizer-UF-101538584584190/

https://www.instagram.com/wirenizer_uf/?hl=sv

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.