Hem / Nyheter & Event / Halland / SM I UNG FÖRETAGSAMHET 2023

SM I UNG FÖRETAGSAMHET 2023

23-24 maj var det äntligen dags att inta Stockholmsmässan och SM i Ung Företagsamhet. Två dagar fyllda av gemenskap, framtidstro och sann entreprenörsanda!

Under dessa dagar har vi fått möta UF-företagare från hela Sverige och vi slutar aldrig förvånas över deras outtröttliga driv och engagemang. Framtiden ser minst sagt ljus ut för Sverige! 

Vi vill såklart även lyfta vår fantastiska SM-trupp som vi är så otroligt stolta över. Gång på gång har de levererat under detta UF-år och likaså under SM. Ni ska vara så stolta över era prestationer såhär långt och vi är så spända på att se vad framtiden har att erbjuda! 

Det blev tyvärr inga SM-guld till Halland detta år, men vår stjärna Albin Pålsson från Aranäsgymnasiet i Kungsbacka var nominerad till priset ”Årets unga ledare”. Stort grattis säger vi till alla vinnare och till SOBB UF som kammade hem priset som årets UF-företag i Sverige!

Läs mer om vinnarna under SM 2023 här: https://ungforetagsamhet.se/vinnare-sm-2023

Ta del av bilder från SM 2023 här: https://www.flickr.com/photos/ufsverige/albums/72177720308526175/with/52924550626/

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.