Hem / Nyheter & Event / Halland / STARTUP 2023

STARTUP 2023

Under fyra dagar kickade vi igång UF-året tillsammans med UF-företagare från Laholm, Halmstad, Falkenberg, Varberg och Kungsbacka. 

Varje år inleder vi UF-året med en Startup som syftar till att inspirera och motivera nya UF-företagare inför sitt UF-år. På grund av pandemin har de fysiska Startupsen lyst med sin frånvaro men i år var det dags för dem att göra comeback, denna gång i form av en inspirationsturné genom Halland.

Veckan började med att vi intog Varberg där vi fick förmånen att inspirera över 200 UF-företagare. Därefter begav vi oss vidare till Kungsbacka och Falkenberg för att träffa 427 respektive 163 taggade UF-företagare. Vi avslutade vår inspirationsturné i Halmstad där även Laholms UF-företagare anslöt. Ett fantastiskt avslut på en inspirerande vecka när 595 laddade elever intog Halmstads Teater. Totalt fick vi möjligheten att peppa igång över 1400 UF-företagare. 

Efter en sån här start är vi riktigt laddade inför läsåret 23/24 och frågar vi vår Regionchef Ida Thorén Olsson ser prognosen för hur många som ska driva UF-företag i Halland riktigt lovande ut. 

"Man vill ju inte jinxa något i början, men prognosen visar på riktigt härliga siffror i Halland"- Ida Thorén Olsson, Regionchef. 

 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.