Hem / Nyheter & Event / Halland / Vi lägger grunden för vårt framtida företag
M&J´s fix and ride UF

Vi lägger grunden för vårt framtida företag

Alla som är eller känner en person som är hästintresserad vet hur mycket tid stallet och hästarna tar. Det läggs många timmar på allt från ridning till frisering av hästarna. Genom M&J´s fix and ride UF från Sveriges Ridgymnasium i Varberg kan du få mer tid för annat.

Alla kanske inte hinner lägga tiden på en noggrann klippning på sin häst eller har råd att anlita den bästa tränaren. Vissa kanske inte känner att de har tiden att utbilda sin häst eller har råd med att skicka iväg sin häst på in och/eller tillridning. Då finns M&J´s Fix and Ride UF tillhands.

Johanna och Melissa, de två hästintresserade tjejerna bakom M&J´s fix and ride UF lägger nu grunden inför ett framtida företag. Då det vill fortsätta med detta efter gymnasiet.

”Att hjälpa andra och speciellt med deras djur är något vi brinner för och tanken är att kunna få så brett kontaktnät nu innan vi börjar på riktigt” Förklarar Johanna och Melissa.

Underlätta din vardag och få mer tid och pengar över för annat! Anlita M&J´s fix and ride UF.

Kom i kontakt med tjejerna här: https://ungforetagsamhet.se/company/mjs-fix-and-ride-uf

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.