Hem / Nyheter & Event / Halland / Vi skapar en mötesplats för de som har och de som vill ha

Vi skapar en mötesplats för de som har och de som vill ha

I dagens samhälle är det ett stort fokus på hållbarhet och miljö. Konsumtionen står för en stor del av den negativa påverkan på vårt klimat. Men tänk om du kunde få allt du skulle vilja ha utan att påverka miljön? Tänk om du till och med kan tjäna på de?

HAF UF består av Linus Dahlin, Ella Bernsfelt och Nikolina Bosson. Tre drivna elever från Sannarpsgymnasiet som har fyllt en lucka på marknaden. De gör din plånbok, miljön och kommande generationer en tjänst. Genom att erbjuda privatpersoner en plattform där de får möjlighet att hyra och hyra ut produkter mellan varandra.

”Överkonsumtionen påverkar miljön negativt och vi vill vara med och hindra de” förklarar Nikolina Bosson som arbetar som ekonomiansvarig för HAF UF

Kunderna får chansen att tjäna pengar på tjänsten som HAF UF erbjuder vilket betyder att de gynnar både miljön och dem själva.

Att HAF UF satsar på att komma så långt som möjligt med sitt UF-företag är inget man kan missa. Siktet är inställt på tävlingar och SM i maj 2020. Men först ska de ta hem pris i första tävlingen får UF-året, Årets Affärsplan.

Kom i kontakt med HAF UF här: https://www.instagram.com/haf.uf/?hl=sv

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.