Hem / Nyheter & Event / Julmarknad med Coop Gotland
Julmarknad på Gotland

Julmarknad med Coop Gotland

I år har vi glädjen att kunna presentera årets UF-julmarknad i samarbete med Stora Coop Gotland. Här kommer Du ha möjlighet att träffa stora delar av årets UF-företagare och ta del av deras innovationer och idéer. Här hittar du garanterat årets bästa julklappar! 

Den 26-27 november vill vi fira in första advent med Dig. Därför bjuder vi in dig till årets upplaga av julmarknad med UF. Under helgen kommer du ha möjlighet att träffa ca 35 av Gotlands UF-företag under en av årets mysigaste helger. Du kommer kunna botanisera bland innovationer, nytänk och entreprenörskapsanda. 

Marknaden arrangeras tillsammans med Stora Coop Visby och plats för marknaden är således utanför den stora Coop-butiken ute på Stenhuggaren. Under dagarna kommer dels UF-företagarna finnas på plats, men du kommer även kunna besöka flertalet butiker i samma område där det vankas julskyltning. Med andra ord vill du inte missa detta. Det är inte bara första advent och julmarknad, det är även det första riktiga, fysiska eventet sedan pandemin la många tillställningar på is. Därför ser vi extra mycket fram emot detta. 

Fredag den 26/11 - 12:00-16:00
Lördag den 27/11 - 11:00-16:00

Hoppas vi ses! 

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.