Läromedel gymnasiet

En uppsjö av möjligheter


Det finns mycket material och verktyg tillgängligt för både UF-elever och UF-lärare. Allt för att göra UF-året så lärorikt och inspirerande som möjligt.

Våra läromedel
Köp något av våra läromedel för att ha en bra grund att stå på. Vårt tryckta läromedel Mitt UF-företag. Entreprenörskap på riktigt med tillhörande lärarhandledning finns att köpa hos Natur och Kultur.

Du kan också arbeta med vårt Digitala läromedel Mitt UF-företag. Entreprenörskap på riktigt Digital. Även det med tillhörande lärarhandledning. Du hittar läromedlet hos Digilär.

Våra digitala utbildningar
Under Mina sidor finns alla våra e-learnings att ta del av. Som UF-lärare genomför du vår grundutbildning. Både elever och lärare kan också ta del av vår ekonomiutbildning Smart företagande och vår uppstartsutbildning Välkommen till företagsamheten.

Podcasts och filmer
Under UF-året finns möjlighet att inspireras genom våra olika podcasts och våra olika filmer. Gå gärna in och kika på vad som finns.

Partnerutbildningar
Även våra partners erbjuder utbildningar inom olika företagsspecifika områden. Ta del av det utbud som finns.

Mina sidor
Som medlem hos Ung Företagsamhet får du tillgång till många olika verktyg när du loggar in under Mina sidor. Vi har programstöd för flera av de nationella gymnasieprogrammen. Det finns också ett som visar hur det centrala innehållet i olika kurser kan knytas till UF-företagande. Det kan du och dina kollegor kan använda er av när ni planerar att arbeta ämnesövergripande med UF-företagande. Eleverna kan när de loggar in göra sin affärsplan och årsredovisning digitalt och förutom detta finns diverse mallar och material som hjälp under UF-året. Gå in under Mina sidor för att ta del av vårt utbud

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.