Sälj mer till fler med Lime Go

Lime ger alla UF-företagare, alumner* och lärare** fri tillgång till programmet Lime Go, som ser till att säljarbetet blir så smidigt som möjligt - varje dag.

Med 30 års erfarenhet av B2B-försäljning vet vi på Lime hur svårt och tidskrävande det kan vara att hitta nya kunder. Att sitta och googla telefonnummer tar längre tid än man tror, samtidigt som mejlkorgen blir allt mer krånglig att navigera i för varje dag som går. Ja, utan stöd blir det lätt fokus på fel saker! Och viktig information hamnar mellan stolarna.

Därför ger vi dig som UF-elev, alumn* eller lärare** 1 års fri tillgång till Lime Go, ett kombinerat säljverktyg och CRM-system med flera smarta funktioner för att hitta, kontakta och bearbeta företag.

Det här kan du använda Lime Go till:

  • Se kontaktuppgifter, nyckeltal och beslutsfattare för 1,3 miljoner svenska företag.
  • Skapa ringlistor med bolag du vill sälja till.
  • Få påminnelser om möten och ”att göra”-uppgifter. 
  • Notera viktig information vad du sagt, gjort och lovat till olika personer.
  • Se historik för varje affär och för varje kund. 

Så vad väntar du på? Kom igång med Lime Go och maximera ditt UF-år! Du hittar ännu mer utbildningsmaterial och information på vår Lime Go-sida för UF-företagare och lärare. Det är också på den sidan du aktiverar ditt konto.

*Du som startar eget bolag inom ett år efter att du avslutat ditt UF-företag får ytterligare 1 års gratis användning av Lime Go.

**Lärare kan läggas till som användare i elevernas Lime Go-applikationer och blir på så vis kopplade till de UF-företag som de handleder.