Hem / Nyheter & Event / Norrbotten / Inspirationsförelsäning för kommande UF-företagare!

Inspirationsförelsäning för kommande UF-företagare!

Välkommen på inspirationsföreläsning för blivande UF-företagare! 

Vi på UF-kontoret i Norrbotten kommer att genomföra tre inspirationsföreläsningar som riktar sig till elever som kommer att driva eller som har möjlighet att driva UF-företag under nästa läsår 20/21. Föreläsningarna kommer vara ca 1 timme långa och vi kommer att prata om de möjligheter som finns med att driva UF-företag. Syftet är att eleverna redan nu skall kunna börja tänka på vad de skulle vela göra under sitt UF-år. Innehållet i alla föreläsningar kommer att vara detsamma, så eleverna behöver bara delta vid en av träffarna.

Hur tar du och dina elever del av föreläsningen?

Det är du som lärare/SYV som anmäler elever som du tycker borde ta del av föreläsningen. Du anmäler dina elever genom att gå in under fliken "Evenemang" i inloggat läge på hemsidan och väljer sedan det datum som passar dina elever bäst.

Föreläsningarna kommer att genomföras genom applikationen Teams där eleverna antigen kan ansluta genom sina egna Teams-konton eller genom att logga in via sin webbläsare. Efter det att du har anmält eleverna så kommer vi från UF-kontoret att kontakta dig med en länk som du sedan kan dela med dig av till dina elever.  Eleverna använder länken för att koppla upp sig på Teamsmötet där föreläsningen kommer äga rum.

När är föreläsningarna?

Vi kommer att ha tre stycken föreläsningar. Innehållet i föreläsningarna är samma, så eleverna deltar bara vid en föreläsning.

Måndag 18/5 09:00-10:00

Onsdag 27/5 09:00-10:00

Fredag 29/5 09:00-10:00

Hjärtligt Välkomna!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.