Hem / Nyheter & Event / Norrbotten / Välkommen att delta i Fix Your LOCAL* - digital innovationstävling med Finland & Estland.
Fix you LOCAL*

Välkommen att delta i Fix Your LOCAL* - digital innovationstävling med Finland & Estland.

Nu är det dags för en ny internationell innovationstävling!

Den här gången är temat FixYourLOCAL* och tävlingen äger rum från lunch till lunch den 14-15 April 2021. Evenemanget är på engelska och eleverna kommer att arbeta i blandade lag med att komma på innovativa, entreprenöriella och lokalt förankrade lösningar på följande utmaningar:

  • Loneliness & Mental Health
  • Responsible Consumption & Production
  • Green Development & Biological Diversity

Elever från alla årskurser och program är välkomna att delta. Vi kommer också att ha ett digitalt lärarseminarium. Det går att anmäla en hel klass, eller bara några elever. Anmälan är öppen och i ett första skede räcker det med att vi vet hur många elever läraren vill anmäla. Den 7/4 behöver vi en namnlista. Se filen nedan för mer info!

Är du elev och vill delta? Prata med din UF-lärare.

Är du lärare? Anmäl dig och dina elever här: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/06c54e2f-62c2-49b6-ac92-08a4217b1a51?displayId=Swe2216557

För mer info, kontakta Linda Strandenhed linda.strandenhed@ungforetagsamhet.se

Logo City of Oulu, Ung Företagsamhet, Interreg Nord, Region Norrbotten

Anmäl dig här!
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.