Partners i Blekinge/Bromölla

VÅRA FRAMTIDSHJÄLTAR

Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Det är tack vare våra samarbetspartners som detta arbete blir möjligt. De är riktiga framtidshjältar. Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande och sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan. Ung Företagsamhet ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. Då vi är en ideell utbildningsorganisation är stödet vi får från våra samarbetspartners en förutsättning för att lära ut entreprenörskap. 

BLI EN FRAMTIDSHJÄLTE IDAG

Ung Företagsamhet har tagit fram tre läromedel för grundskolan Vårt samhälle, Se möjligheterna och Min framtid och ekonomi samt utbildningen UF-företagande på gymnasiet. Dessutom finns ett alumninätverk bestående av före detta UF-företagare. Vi erbjuder läromedel, lärarhandledningar, fortbildning, bedömningsstöd, möjligheter till stipendier, utbyte med andra länder och inspiration för lärare, elever och skolledare. Vi finns över hela Sverige, från norr till söder, genom ett nationellt kansli och 24 regionala föreningar. Vi har över 100 engagerade medarbetare till hjälp för elever och lärare, och organisationen har en bred kompetens inom entreprenörskap. Vårt arbete och läromedel är ett resultat av det stöd vi får från offentliga medel och det privata näringslivet.

Diamantpartners

Med stöd av

Bronspartners

Baker Tilly Sydost - Benny Nilsson Bygg AB - Bröderna Björklunds Grus - Destination Ronneby - ELIAS Syd AB - Karlshamn Energi - Evomatic AB - Mustasch Reklambyrå - Nordea - Rotary Karlshamn/Mörrum - Sölvesborgshem

Kommuner

SKRÄDDARSYTT SPONSORSKAP

Fyra smarta sätt att stödja oss

Partners i Blekinge/Bromölla

VÅRA FRAMTIDSHJÄLTAR