Hem / Nyheter & Event / Prisutdelning 2021

Prisutdelning 2021

Den 18 mars koras de lyckliga vinnarna i årets tävlingar under UFSTHLM:s prisutdelning. Ett fullspäckat program fyllt av inspiration, humor, spänning och glädje!

Prisutdelningen kommer ledas av två riktiga proffs som har en hel del gemensamt, bland annat att de båda drivit UF-företag. Vi är glada och oerhört stolta att äntligen kunna presentera våra konferencierer: Hampus Hedström och Maria Berghäll!

Med 282 000 prenumeranter och över 66 miljoner visningar på sin Youtube-kanal är UF-alumnen Hampus Hedström en av landets främsta Youtubers. År 2012 drev han UF-företaget Hampus Entertainment UF där han bland annat trollade. Förutom sin framgång inom UF och på Youtube är Hampus en flitig programledare och har programlett bland annat Guldtuben 2017 och Kids Choice Awards i Los Angeles. 2020 medverkade han i Humorkalaset som sändes på SVT. Tillsammans med kollegan Keyyo driver han podcasten "Frågar åt en kompis" där de diskuterar om olika tabubelagda ämnen.

Andra halvan av den storslagna duon är UFSTHLM:s egen Maria Berghäll. Maria har en fantastisk förmåga att locka till skratt och är en legend inom UF-världen. 2005 vann hon EM-guld med sitt UF-företag UCMe UF och sedan dess har hon gått från klarhet till klarhet. Maria brinner för entreprenörskap och ledarskap har har coachat och utbildat över 250 000 personer, både i Sverige och utomlands. Hon är dessutom författare och podcasthost.

Detta vill ni absolut inte missa – häng med på vår livesända prisutdelning den 18 mars kl.14.30!


För att se prisutdelningen live - klicka HÄR


Vill du ha mer information om E-WEEK? Klicka HÄR

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.