Hem / Nyheter & Event / Rådgivarmingel - anmälan rådgivare, Hälsingland nytt datum!

Rådgivarmingel - anmälan rådgivare, Hälsingland nytt datum!

Varmt välkommen till rådgivarmingel! 

Att vara rådgivare till ett UF-företag är både nyttigt och kul! Som rådgivare agerar du som ett bollplank till eleverna så att de kan få hjälp på traven under deras UF-år. Med din erfarenhet från arbetslivet är du en viktig tillgång för UF-företagarna och genom ditt engagemang får eleverna inblick i näringslivet och tillgång till en rad nyttiga kontakter under deras UF-år samtidigt som du kommer lära dig av dessa unga entreprenörer och bli smittad av deras driv och engagemang.

Som UF-företagare är det viktigt med kopplingen till näringslivet och därmed även obligatoriskt att ha minst en rådgivare registrerad till UF-företaget. Vi vill hjälpa UF-företagarna på traven att hitta den mest lämpade rådgivaren. Därför bjuder vi in till vårt rådgivarmingel i Bollnäs. 

- Hälsingland 5/10 kl. 17.00-19.00. Bollnäs Cowork, Långgatan 26, Bollnäs. 

Vi bjuder på något tilltugg och en härlig eftermiddag. Anmäl dig och/eller dina kollegor att möta de unga drivna UF-företagarna och var en viktig del i deras resa. 

Hör av dig till oss på Ung Företagsamhet Gävleborg vid frågor eller funderingar. 

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.