Hem / Nyheter & Event / StartUp 2022

StartUp 2022

Äntligen är det dags igen! Den 9e september så kickar UF-året igång med evenemanget StartUp 2022 på Helsingborg Arena. För första gången på 3 år så blir det en fysisk kickoff och vi hoppas kunna fylla arenan med peppade UF-elever och lärare!

Hitta hit

Ta tåget till Helsingborg C och därifrån är det endast en 5 minuters bussfärd med kollektivtrafiken, eller en 15 minuters promenad, till arenan. Mer detaljerad info finner ni HÄR.

Program

Inom de närmsta veckorna kommer vi presentera föreläsare, konferencier och andra gäster på våra sociala medier. Håll utkik! Vi vågar utlova en sprakande dag på Helsingborg Arena tillsammans med er och ser otroligt mycket fram emot att äntligen få starta igång ett nytt UF-år - helt fysiskt denna gång!

Anmälan till StartUp 2022

Du som lärare, eller övrig skolpersonal, anmäler er närvaro i inloggat läge via knappen nedan. Har du inte ett konto hos oss, så mailar du jesper.stenberg@ungforetagsamhet.se och anmäler hur många ni blir som deltar och vilken skola ni kommer från.

Anmälan StartUp 2022

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.