Hem / Nyheter & Event / StartUp 2023

StartUp 2023

Sidan uppdateras löpande.

Varje år arrangerar Ung Företagsamhet Skåne en kickoff för alla blivande UF-företagare. Evenemanget består av föreläsningar, info kring UF-året och möjlighet till att ta del av grymma erbjudanden från våra partners. 2022 upplevde hela 96% av StartUps besökare att evenemanget var bra eller mycket bra och i år siktar vi på att överträffa den siffran. Varmt välkomna till StartUp 2023!

Hitta hit

Ta tåget till Helsingborg C och därifrån är det endast en 5 minuters bussfärd med kollektivtrafiken, eller en 15 minuters promenad, till arenan. Mer detaljerad info finner ni HÄR.

Program

Under de närmsta månaderna kommer vi presentera föreläsare, konferencier och andra gäster på våra sociala medier. Håll utkik! Vi vågar utlova en sprakande dag på Helsingborg Arena tillsammans med er och ser otroligt mycket fram emot att äntligen få starta igång ett nytt UF-år!

Anmälan till StartUp 2022

Evenemanget är kostnadsfritt, men kräver föranmälan. Du som lärare, eller övrig skolpersonal, anmäler er närvaro i inloggat läge via knappen nedan. Har du inte ett konto hos oss, så mailar du jesper.stenberg@ungforetagsamhet.se och anmäler hur många ni blir som deltar och vilken skola ni kommer från.

Logga in och anmälan till StartUp 2023

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.