Hem / Nyheter & Event / StartUp 2024

StartUp 2024

Länk till anmälningsformuläret finner du längre ner på denna sida.

Sidan uppdateras löpande.

Varje år arrangerar Ung Företagsamhet Skåne en kickoff för alla blivande UF-företagare. Evenemanget består av föreläsningar, information kring UF-året och möjlighet till att ta del av grymma erbjudanden från våra partners. År 2022 och 2023 upplevde över 90% av StartUps besökare att evenemanget var bra eller mycket bra. I år siktar vi på att överträffa den siffran. Varmt välkomna till StartUp 2024!

Program

Vi kan stolt presentera våra föreläsare som kommer vara på plats för att inspirera och dela med sig av deras resa som företagare. 

En av föreläsarna är den tidigare UF-företagaren, Emil Falk från WindowGlass Recycling Sweden. Emil och hans kollegor drev UF-företaget Noll Deponi UF, som vann ett flertal tävlingar på både SM och EM i Ung Företagsamhet 2022. De uppfann en maskin som gör att fönster kan återvinnas och därmed minska återvinningscentralernas deponi. Numera driver Emil vidare sitt UF-företag som ett aktiebolag.

Vår andra föreläsare heter Patricia Dianda och är grundare av det afrokaribiska matkonceptet Flavor-Boss. Med basen i Malmö och Burlöv har Patricia drivit sitt företag sedan 2016 och vunnit ett flertal priser inom streetfood med sin foodtruck. Flavor-Boss erbjuder även catering, event och skräddarsydda upplevelser runt om i landet. 

Vi har även en tredje föreläsare som vi ser fram emot att presentera inom kort. Håll utkik efter det!

Utöver föreläsningar är vårt program fyllt med inspiration, pepp och en riktig rivstart inför UF-året. Vi öppnar portarna kl. 13:00 då några av våra partners ställer ut i foajén med fina erbjudanden till UF-eleverna. Kl.14.00 börjar scenprogrammet för Startup 2024 som varar i 1,5 timme, därmed beräknar vi att det avslutas kl.15.30.

Vi vågar utlova en sprakande dag på Sparbanken Skåne Arena tillsammans med er och ser otroligt mycket fram emot att äntligen få starta igång ett nytt UF-år!

Hitta hit

Du som åker tåg kan hoppa av på Lund C och sedan promenera eller ta bussen till arenan. Det går även bra att ta tåget till Klostergårdens Station för att komma ännu närmre.

Mer detaljerad info finner ni HÄR.

Anmälan till StartUp 2024

Evenemanget är kostnadsfritt, men kräver föranmälan. Du som lärare, eller övrig skolpersonal, anmäler er närvaro nedan. Har du inte ett konto hos oss, så mailar du minna.kujanpaa@ungforetagsamhet.se och anmäler hur många ni blir som deltar och vilken skola ni kommer från.

OBS! Platserna till StartUp är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Inloggning och anmälan till StartUp 2024

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.