Hem / Nyheter & Event / Stockholm / Marginalen Inventor Board

Marginalen Inventor Board

Marginalen Bank söker dig som är nyfiken och vill vara med och påverka hur de utvecklar framtidens banktjänster!

Marginalen Inventor Board är ett program för nybakade studenter där du blir en del av en ung expertstyrelse som ger Marginalen Bank input på olika idéer och initiativ som de utvecklar inom banken. Dina tankar och idéer kommer att spela en viktig roll för dem och deras framtida utveckling.

Som deltagare får du en unik inblick i deras verksamhet och möjlighet att knyta nya kontakter, både med personer på banken och med andra drivna personer inom programmet. Fokusgrupper, dvs tillfällen då ni diskuterar olika idéer, kommer att varvas med inspirerande träffar där du får lära dig mer om exempelvis innovation, eget företagande eller hur man vässar sitt CV.

Programmets upplägg

Programmet löper under ett år med totalt åtta träffar ungefär var sjätte vecka med en första kick-off innan sommaren. I och med rådande pandemiläge kan träffarna komma att ske digitalt, men vi hoppas såklart på att få träffas fysiskt om det går! Träffarna förväntas ta mellan 1-2 timmar per gång och planeras utifrån gruppens behov.

Preliminärt schema:

  • Juni v. 23/24
  • September v. 34/35
  • Oktober v. 40/41
  • November v. 46/47
  • Januari v. 2/3
  • Februari/mars v. 8/9
  • April v. 14/15
  • Maj v. 20/21

Förutsättningar för att delta

Programmet riktar sig mot dig som har drivit ett UF-företag under det här läsåret och går ut till sommaren. Det går bra att delta i programmet oavsett om du väljer att studera eller jobba efter studenten. Däremot ska man ha i åtanke att träffarna sker regelbundet under ett års tid. Om vi träffas fysiskt kommer det att ske på vårt kontor i centrala Stockholm.

Hur ansöker jag?

Låter allt detta intressant? Då mejlar du wilma.jonsson@ungforetagsamhet.se med en motivering till varför du vill delta senast den 12 maj. Har du ett CV får du gärna skicka med det också!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.