Hem / Nyheter & Event / Stockholms län / Missa inte vår paneldiskussion på Järvaveckan

Missa inte vår paneldiskussion på Järvaveckan

2 JUNI 14:30 - JÄRVAVECKAN - SPÅNGA IP

Esmaeilzadeh Holding (EHAB) och Ung Företagsamhet (UF) bjuder in dig till en paneldiskussion under Järvaveckan om hur entreprenörskap och förebilder kan stärka unga.

Erfarenhetsbaserade kunskaper om entreprenörskap är avgörande för att hjälpa unga personer från mindre privilegierade bakgrunder att utvecklas och lära sig hur de kan förverkliga sina drömmar och idéer.

Lika viktigt är det att få möjligheten att möta någon som kommer från en liknande bakgrund, och som kan inspirera till positiva framtidsval. Tyvärr finns inte alltid dessa vuxna förebilder tillgängliga för unga i Stockholms förorter.

Vad kan skolan göra för att väcka den entreprenöriella andan hos sina elever? Hur driver entreprenörskap positiv samhällsförändring och motverkar utanförskap? Vår expertpanel kommer att ta upp dessa och andra ämnen, och prata om initiativet Bridge samt öppnar upp för frågor från våra gäster under seminariet.

OBS! Antalet platser är begränsade, anmäl ditt intresse att delta på plats i Spånga. Evenemanget kommer att livestreamas, anmäl ditt intresse om att delta online för att få tillgång till länk.

 

BRIDGE

BRIDGE är ett initiativ av Ung Företagsamhet Stockholm och Esmaeilzadeh Holding för att bygga broar för unga i Stockholms förorter genom förebilder och entreprenörskap. Första steget var möten mellan fyra entreprenörer och åttondeklassare på Kista Grundskola, nästa steg blir ett seminarium på Järvaveckan.

Läs mer och anmäl dig här

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.