Hem / Nyheter & Event / Stockholm / SM blir digitalt

SM blir digitalt

SM i Ung Företagsamhet ställs inte in, utan det ställs om till en helt digital variant. Här kommer vi beskriva hur det kommer gå till.

Till följd av det osäkra läget just nu så kommer SM inte att ske i sin vanliga skepnad. Det kommer bli digitalt, med vissa förändringar i tävlingskriterierna och antalet tävlingar. Det är ett helt nytt koncept för oss alla och vi på UFSTHLM kommer göra allt vi kan för att stötta er UF-företagare och lärare för att göra det bästa möjliga av SM 2020.

Här nedan kommer information:

Vi genomför som planerat dessa tävlingar, dock i digital form.

Året UF-företag

Årets vara

Årets tjänst

Årets säljare

Årets innovation

Årets hantverkare

Årets hållbara UF-företag

Årets samhällsentreprenör

Årets affärsplan

Årets årsredovisning

Årets lärare

Årets skola

Stipendiet från UF till AB flyttas till hösten
 

Följande tävlingar ställs in:

Årets tillväxtföretag

Årets unga ledare

Idéer som gör det möjligt

Årets monter

Övrig information:

  • Deadline för samtliga tävlingar är 20:e april
  • Tävlingskriterierna kommer justeras: bild och film kommer att tillåtas och kriteriet kopplat till monter kommer att tas bort
  • Utifrån det uppladdade materialet kommer juryn ta fram 10 finalister i samtliga tävlingar som får pitcha framför juryn digitalt
  • Vilken plattform som kommer användas samt instruktioner gällande praktiska detaljer utarbetas i detta nu.  

Ung Företagsamhet Sverige arbetar just nu för fullt för att färdigställa alla praktiska delar och vi återkommer med mer information så snart vi har det.

Denna omställning är lika ny för oss som den är för er, men ni är alltid välkomna att kontakta oss på UFSTHLM med era tankar och funderingar så ska vi göra vårt bästa för att ge er svar. 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.