Hem / Nyheter & Event / Stockholm / Ung Företagsamhet Stockholm söker en skolinspiratör
Skolinspiratör

Ung Företagsamhet Stockholm söker en skolinspiratör

Vill du bidra till att fler ungdomar i Stockholm får testa entreprenörskap under skoltiden? Har du positiva erfarenheter från ditt år som UF-företagare som du vill dela med dig av till andra? Vill du ha ett omväxlande jobb där du växer in i ökat ansvar? Då kan du vara vår nya skolinspiratör.

Tjänsten består i huvudsak av: 

  • Vara Ung Företagsamhets ansikte utåt, gentemot gymnasieelever med syfte att informera om och inspirera till UF-företagande.
  •  Medverka i diverse digitala produktioner, filmer, Instagram-inlägg mm.
  • Delaktig i elevkommunikation på web och sociala medier.
  • Föreläsning, coachning, information, kontakt och stöd till elever inom konceptet UF-företagande.
  • Projektmedlem i stora och små interna projekt
  • Möjlighet till fördjupning inom områdena: UF-alumni, regional UF-mässa, Startup elevkickoff, ekonomi, grafisk produktion, tävlingar med mera.

Din profil:

Våra inspiratörer skall spegla elever i gymnasieskolan så vi ser gärna sökande med många olika erfarenheter och bakgrunder och från olika gymnasieprogram. Vi ser gärna att du är en utåtriktad, energisk och positiv person som har lätt för att få människor att lyssna på dig. Dessutom är du ansvarstagande, strukturerad, ordningsam samt bra på att ta egna initiativ och driva projekt i mål. Du är flexibel och gillar att samarbeta med andra för att hitta kreativa lösningar. Det är ett plus om du drivit UF-företag nyligen, jobbat för UF tidigare och/eller känner till organisationen väl.

Om oss:

Här kan du läsa mer om oss: https://ungforetagsamhet.se/om-ung-foretagsamhet

Övrigt:

Projektanställning 12 månader (med möjlighet till förlängning). Nu finns en vakant tjänst med start hösten 2021. Tjänsten är på heltid med placering i centrala Stockholm.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan till regionchef johannes.crona@ungforetagsamhet.se senast 15:e oktober. Urval och intervjuer sker löpande.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.