Hem / Nyheter & Event / Stockholm / Ung Företagsamhet Stockholmsregionen söker en kommunikationsansvarig  

Ung Företagsamhet Stockholmsregionen söker en kommunikationsansvarig  

Ung Företagsamhet (UF) är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom UF-företagande och sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan med tre läromedel. Genom vårt arbete skapas fler företag och fler företagsamma medborgare eftersom barn och ungdomar ges möjlighet att träna entreprenöriella förmågor under skoltiden. Ung Företagsamhet Stockholm ansvarar för verksamheten i Stockholms län och är idag ett team bestående av ett tiotal personer.  

ANSÖKAN ÄR STÄNGD

 

Tjänsten består i huvudsak av:

  • Utveckling av kommunikationsplaner och aktiviteter tillsammans med eventansvarig och verksamhetsansvariga inom grund- och gymnasieskola
  • Ansvara för regional webb, publicera målgruppsanpassad information utifrån årets olika faser samt vara delaktig i utvecklingsarbete
  • Skapa och skicka nyhetsbrev till våra olika målgrupper
  • Skapa innehåll och kommunicera via sociala medier som Instagram, Facebook och LinkedIn
  • Omvärldsbevaka och genomföra intervjuer som underlag till att skapa artiklar och annat content relevant för verksamheten
  • Skapa grafiskt material både för intern och extern användning
  • Ansvarig för del av regional UF-mässa och Startup (kickoff för UF-företagare) samt några mindre events under året

Din profil:

Du har arbetslivserfarenhet inom kommunikation samt en relevant utbildning för området (dock inte krav). Du behöver vara bekväm med Officepaketet, onlineverktyg för utskick, sociala medieplattformar gärna InDesign och Canva och ha bra generell digital kompetens. Det är även bra om du har kunskap och intresse av foto och film samt arbetet med produktion av filmer och events. Du behöver också vara duktig på att skriva samt ha ett öga för grafisk utformning.

Vi är en entreprenöriell organisation där du passar in om du gillar att driva ditt eget arbete framåt. Verksamheten är cyklisk med årsplaner så vi behöver dig som uppskattar ramar och struktur men som också vill sätta din prägel på arbetet och utveckla löpande. Vi ser gärna att du är en problemlösare och lagspelare som uppskattar att jobba tillsammans med kollegor i etablerade arbetssätt och är någon som kompletterar vårt nuvarande team. Du kommer ha många parallella arbetsuppgifter så det krävs att du kan sortera, prioritera och hantera stundtals intensiva perioder.

Det är meriterande om du drivit UF-företag eller haft kontakt med oss som organisation tidigare.

Övrigt:

Tjänsten är ett vikariat 12 månader heltid. Tillträde i mitten av december 2022. Vi tillämpar flexibel arbetstid och kombinerar kontors- och hemarbete med vårt kontor i centrala Stockholm som utgångspunkt. Vi har kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen. Välkommen med din ansökan via e-post till regionchef Johannes Crona (johannes.crona@ungforetagsamhet.se) senast 20:e november. Intervjuer sker löpande.

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.