Hem / Nyheter & Event / Tävlingsdagen 2023

Tävlingsdagen 2023

Prisutdelning: 18:00 - 19:45
Malmö Live: Kongressalen

Under Tävlingsdagen tävlar och prisas Skånes främsta unga entreprenörer, samt de som skapar förutsättningar för deras utveckling. 

Inför Tävlingsdagen 2023

UF-företagare har under de senaste månaderna haft möjlighet att skicka in tävlingsbidrag i diverse tävlingskategorier, allt ifrån Årets UF-företag till Årets Grafiska Profil. Dessa bidrag har lästs igenom av jurygrupper kopplade till respektive kategori och den 13 mars, 12:00, avslöjar Ung Företagsamhet Skåne på Instagram vilka finalister juryn valt ut. De cirka 12 finalisterna i varje kategori går vidare till Tävlingsdagen 2023 på Malmö Live.

Så går Tävlingsdagen 2023 till

Under hela eftermiddagen den 27 mars pitchar UF-företag, UF-lärare och UF-skolor för jurygrupper i de totalt 14 tävlingskategorierna. På kvällen prisas sedan vinnarna i respektive kategori under en spektakulär prisutdelning i kongressalen på Malmö Live, med start 18:00, dit allmänheten är välkommen att delta. Anmälan finner du här!

Praktisk info

Entrén för Tävlingsdagen 2023 är ingången mot Dag Hammarskjölds torg. 

TACK!

Vi från Ung Företagsamhet Skåne vill passa på att rikta ett stort tack till alla som medverkar för att hjälpa våra unga företagare att driva sina UF-företag. Tack till dig som lärare, rådgivare, jurymedlem, tävlingsvärd och partner. Ni är en stor bidragande faktor till utbildning i entreprenörskap som leder till fler företag och mer företagsamma arbetare i Sverige. TACK!

Läs om Tävlingsdagen 2022

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.