Hem / Nyheter & Event / UF-kickoff 2021!

UF-kickoff 2021!

KICKOFF FÖR UF-FÖRETAG
- Ditt UF-företags chans att få en kickstart på året!

Allt om UF-årets första event här:

Årets UF-kickoff genomförs med Corona-anpassningar och blir helt digital. Under en förmiddag (mellan 9:30-11:30) får du och ditt UF-företag möjlighet att (2-3 gånger) presentera er affärsidé för en intresserad, nyfiken och kompetent vuxen som coachar er med tips, frågor och kanske kontakter. 

Pirrigt? Läskigt att presentera er affärsidé för en vuxen person ni inte känner? Gör det ändå! UF-året handlar bland annat om att prova sånt man inte gjort tidigare, för det är ju då man utvecklas som allra mest. Diskutera, utveckla och putsa på er affärsidé så ni är redo att presentera den framför skärmen det datum som "din" kickoff arrangeras, och anmäl ditt UF-företag NU, så ni inte missar möjligheten. En av er anmäler ert UF-företag genom att klicka på knappen nedan.

Alla som anmält sig till kickoffen får tätt in på kickoff-dagen (1-2 dagar innan) ett schema med namn på coacher, tider för coachsamtalen och tillhörande TEAMS-länkar för respektive coach/videomöte. Ni klickar på coachens länk och kopplar upp er på rätt tid enligt schemat, genomför er presentation och ert samtal med företagscoachen -  och avslutar detsamma knappt 15 min senare. OBS! Se till att ha en bra nätuppkoppling, var förberedda, och håll ordning på mötestiderna så blir det en alldeles underbar förmiddag!

Kickoffer genomförs olika datum för olika kommuner, men era 2-3 coachsamtal förläggs mellan 09:30-12.00. (Två eller tre beroende på kickoff)

DALSLANDSKICKOFFEN (Åmål, Ed, Bengtsfors, Mellerud): 11 okt.
TROLLHÄTTAN/VÄNERSBORG: 14 okt.
STRÖMSTAD och LYSEKIL: 19 okt.
UDDEVALLA: 21 okt

Frågor? Hör av er till oss på UF Fyrbodal. Håll utkik efter tider och TEAMS-länk i mejlboxen nån dag innan din kickoff, men först: ANMÄL ER VIA LÄNKEN SOM NI NÅR VIA KNAPPEN NEDAN.

*************ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD *******************

PS  OBS! Denna anmälan gäller UF-KICKOFFEN 2021 och ska inte blandas ihop med REGISTRERINGEN som alla UF-företag måste göra för att få vara ett UF-företag. Har ni inte registrerat er (dvs SAMTLIGA måste registrera sig själva och skapa sitt UF-företag eller ANSLUTA till ett UF-företag) gör ni en separat insats på ungforetagsamhet.se, allra senast den 30 november. Du MÅSTE inte vara registrerad för att anmäla ditt UF-företag till kickoffen, men å andra sidan: ska ni vara med på kickoffen tänker ni ju driva UF-företag och måste ändå registrera er förr eller senare innan 30 nov...SÅ in och regga er nu! 

Anmälan är nu stängd.

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.