Vill du göra läsåret 2021/22 till det bästa?

Driv UF-företag som individuellt val!

Nyfiken på vad det innebär att driva UF-företag?

Anmäl dig till vårt webbinarium om UF-året 2021/22.

Hej på dig! Vad roligt att just du hittat hit - det här kan vara början på någonting stort. Kanske startar du nästa stora techbolag? Kommer på en affärsidé som motverkar klimatkrisen? Eller utvecklar en produkt som revolutionerar sjukvården? För många av Sveriges största entreprenörer så börjar det precis här. Med ett UF-företag. Och nu har du chansen att få testa på att starta, driva och avveckla ett eget företag, tjäna egna pengar och skaffa ett nätverk - allt under skoltid!

Vill du veta mer? Den 13 januari 2021 kl 15.00 arrangerar vi på Ung Företagsamhet Göteborg ett webbinarium om UF-företagande. Inspiration och möjligheten att ställa alla dina frågor utlovas!

NÄR: Den 13 januari 2021 kl 15.00. (Mötet är bara 20 minuter!)
VAR: Digitalt via Meet.
HUR: Länken mailas ut när det närmar sig.

Efter webbinariet skickar vi ut en inspelad version till samtliga som anmält sig, så att ni kan se det igen eller tipsa en kompis att titta.

Passar webbinariet mig?

Om du är gymnasieelev i åk 1 eller 2 som i början av vårterminen ska välja individuellt val inför läsåret 2021/22: JA - då är det här seminariet för dig! Webbinariet passar även för dig som står inför ett inriktningsval eller för dig som går i högstadiet och är nyfiken på att välja ett gymnasium som erbjuder UF-företagande.

Jag vill veta mer om UF och anmäler mig till webbinariet!

Vilka ska prata?

Under webbinariet kommer ni få träffa oss, Sebastian Juhlin och Jennifer Sofianidou. Vi jobbar som skolinformatörer på Ung Företagsamhet i Göteborg och har båda drivit UF-företag under gymnasiet.

Tillsammans har vi bred kunskap inom försäljning och produktutveckling, men också om UF-årets alla moment. Varje år coachar vi nästan 3000 UF-företagare genom allt från att komma på en affärsidé till att få ordning på ekonomin. Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Frågor om webbinariet? Maila mig!

Julia Roempke
Projektledare, Göteborg
Kontakta mig om:
Kommunikation, event och press.