Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Årets UF-företag erbjuder smart lösning för lokal marknadsföring

Årets UF-företag erbjuder smart lösning för lokal marknadsföring

Under SM i Ung Företagsamhet den 19 maj utsågs vinnaren av det prestigefulla priset Årets UF-företag, CAN Marketing UF från Katedralskolan i Linköping.

UF-företaget består av Emelie Andersson, Eric Carlqvist och Oscar Nyman. CAN Marketing UF vill förbättra utomhusmiljön i Sverige genom att renovera papperskorgarna och öka tillväxten i städerna genom att erbjuda marknadsföring till ett förmånligt pris. Motiveringen löd: Ett innovativt företag som haft förmågan att finna en affärsmöjlighet som hela tiden stirrat oss i ansiktet. Med mod och kämparglöd har de tagit sig an ett område där alla blir vinnare. Er kommer vi se överallt. Ert företag slänger man inte i papperskorgen!

CAN Marketing UF får äran att representera Sverige i EM i Ung Företagsamhet, Company of the Year Competition, som i år genomförs digitalt och anordnas av Junior Achievement Portugal, den 22-24 juli.

SM i Ung Företagsamhet 2020 genomfördes i år digitalt och prisutdelningen livesändes på Facebook där bland andra Prins Daniel och näringsminister Ibrahim Baylan deltog. I kategorin Årets UF-företag har totalt 37 företag från hela Sverige tävlat om den prestigefyllda titeln.

Fotografier fria för publicering finns på Flickr.

För mer information vänligen kontakta:
Cecilia Nykvist, vd Ung Företagsamhet Sverige 
Tel: 08-783 80 88, e-post: cecilia.nykvist@ungforetagsamhet.se

Anna Bornhammar, kommunikationsansvarig Ung Företagsamhet Sverige
Tel: 072-712 98 42, e-post: anna.bornhammar@ungforetagsamhet.se  

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.