Hem / Nyheter & Event / Ung Företagsamhet Sverige / Stort intresse för årets webbtävlingar – här är finalisterna

Stort intresse för årets webbtävlingar – här är finalisterna

Vilka UF-företag tar hem priset för ”Årets webbshop” och ”Årets webbsajt”. Nu har tävlingsvärden Visma Spcs utsett alla finalister – från ett stort antal inskickade bidrag.

Det är klart för finaler i Ung Företagsamhets första nationella tävlingar för läsåret, ”Årets webbshop”, för varor, och ”Årets webbsajt”, för tjänsteföretag, där Visma Spcs är tävlingsvärd. Även i år var intresset stort där totalt 128 UF-företag ville tävla, 69 företag i ”Årets webbshop” och 59 företag i ”Årets webbsajt”. Nu har Vismas Spcs jury valt ut fem finalister i respektive tävlingskategori.

– Det är väldigt roligt att intresset är så stort. Bidragen har generellt hållit en hög nivå gällande design, försäljning och SEO. Det känns som att UF-företagen verkligen har förstått vikten av att erbjuda försäljning via nätet i dessa tider. Rekordantalet bidrag i årets tävlingar är ett kvitto på detta, säger Johan Lange, Account Manager Education på Visma Spcs, om årets tävlingar.

I februari utses vinnarna. Och de nominerade är…

Årets Webbshop

PicDesign UF, Uppsala län
By Julia UF, Blekinge
Ekoholken UF, Stockholm
Golfbolaget UF, Västernorrland
Matplan UF, Västernorrland

Årets Webbsajt

Travel Guide UF, Uppsala län
Svinngott UF, Fyrbodal
Genuine Health UF, Västmanland
Extend UF, Jönköping
Handelsbemanning UF, Stockholm

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.