Investera i Västerbottens framtid.

Ditt bidrag är en viktig pusselbit för att fler ungdomar ska få möjligheten att tro på sig själva och sin egen framtid. Partnerskapet hos Ung Företagsamhet är varumärkesstärkande, men framför allt ett samhällsbyggande ställningstagande. Välkommen att investera i framtidens kraft och energi. Hur stor skillnad vill du göra?

Bli partner till Ung Företagsamhet Västerbotten

Som ideell utbildningsorganisation finansieras vi av länets kommuner och det privata näringslivet. För att växa och se till att fler barn och ungdomar får utveckla sitt entreprenörskap och sin företagsamhet behöver vi fler partners som investerar i vår verksamhet.

Som partner till Ung Företagsamhet Västerbotten säkerställer ni att Västerbotten är bättre rustat för framtiden. Vi verkar och utbildar för en framtid med fler företag, mindre arbetslöshet och en levande landsbygd. Genom att bli samarbetspartner till Ung Företagsamhet möjliggör ni att fler elever får möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Kontakta oss för att veta mer om våra partnerskap och hur ni kan göra skillnad.

KONTAKTA MIG OM PARTNERSKAP

Julia Forsberg
Regionchef, Västerbotten
Kontakta mig om:
Frågor kring verksamheten, media, personal, ekonomi, kommunsamarbeten & partnerskap.

Erik Fjellborg, Quinyx

"När skolan erbjöd att starta ett UF-företag kändes det klockrent"

Ung Företagsamhet skapar starka företagare och entreprenörer - några av våra alumner är grundare av Consector bank, Herobility, Daniel Wellington, Macacos Superfruit, Laget.se, Rapunzel of Sweden och Truecaller. Bidra idag till en utbildning som ger resultat och gör skillnad, på riktigt.