Hem / Nyheter & Event / Västmanland / Smaken av SM-guld

Smaken av SM-guld

Hur smakar uppladdningen mot SM-guldet? Västmanlands SM-trupp 2020 har haft i uppgift att svara på frågan genom att ta fram en alldeles egen sallad tillsammans med succérestaurangen Salladsmagasinet. Resultatet är här och nu även du kan smaka den då salladen kommer att säljas på Salladsmagasinet i samband med SM i Ung Företagsamhet den 19 maj.

Under uppladdningen till SM i Ung Företagsamhet fick den Västmanländska SM-truppen i uppgift att ta fram en extra smarrig sallad som de själva skulle få bestämma innehåll och namn på. Resultatet blev Bästmanlandssalladen som består av pasta, mozzarella, parmaskinka, pesto, tomat. Självklart toppat med guldströssel. Ingredienserna till en riktig vinnarsallad!

Under den livesända prisutdelningen av SM kommer Ung Företagsamhet i Västmanland arrangera en digital uppladdningsmiddag där Bästmanlandssalladen står på menyn för samtliga deltagare i truppen. 

Blir du också sugen på att testa Bästmanlandssalladen? Passa då på att besöka Salladsmagasinet den 19 maj! Salladen kommer att finnas till försäljning under hela dagen.

 

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.