Hem / Nyheter & Event / Älvsborg / Höstens inamlingskampanj
Annons i Ulricehamns Tidning 2022-11-17

Höstens inamlingskampanj

Tuffa tider i flera branscher, men många företagsvänner stöttar upp!

Tack vare stöd från våra mediapartners så kunde vi den 17 november publicera en annons i Borås Tidning, Alingsås Tidning och Ulricehamns Tidning. Det blev tre riktigt laddade helsidor med 65 företag. Flera av dessa företag är ju våra partners som ni säkert känner igen i olika sammanhang under läsåret, men 36 av företagen bidrog till höstens insamlingskampanj som gör stor skillnad för vårt verksamhetsstöd från det privata näringslivet. En insamling som är väldigt viktig i en verklighet där allt blir mycket dyrare.

2012 var första året som Ung Företagsamhet gjorde denna form av insamlingskampanj, där det stöttande företagens logos exponeras i en helsideannons. Flera företag har varit med sedan dess. Ludvig Svensson, Markbladet, Lideco, Pipelife och Bolon är några av dessa hjältar. Tyvärr var det flera av fjolårets sponsorer som fick tacka nej i år på grund av de tuffa tider som råder. Självklart måste prioriteringar göras och sponsorbudget får sättas på paus. Men vi hoppas ju på att vi tillsammans tar oss igenom detta och hör oss självklart för igen i nästa år. Är det något som kriser föder så är det ju kreativitet och innovation. Just dessa förmågor är ju det som vi brinner för att unga ska få utveckla i skolan!

Att flera fick avböja medverkan i årets insamling, gjorde att flera nya sponsorer valde att stötta upp och de kom från helt skilda branscher. Med i den härliga partnerparaden klev Brainforest in såväl som Schakbolaget i Borås, PR-Home, Lernia, Eskils Tryckeri AB och Upzone. Några har också återvänt och varje en av dessa företag hade en egen upplevelse av ett UF-företag att berätta. Detta är verkligen inte bara en annons. Detta är ett verksamhetsstöd som gör skillnad. Det är en parad av stolta företagsvänner som ställer sig bakom vårt sätt att arbeta med entreprenörskap i skolan. Vi är så tacksamma!

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.