Hem / Nyheter & Event / Älvsborg / Välkommen till Digital Business Borås

Välkommen till Digital Business Borås

ONSDAG 29 MARS 2023 13:00 – 16:00 på Textile Fashion Center i Borås

Digital Business Borås är en mötesplats som anordnas av E-handelsstaden Borås. Här får du möjlighet att bli inspirerad i ditt yrkesval, etablera kontakter med företag inför kommande praktik, examensarbete etc. och träffa framtida arbetsgivare.

Här får ni ta del av korta föreläsningar med stjärnskott i näringslivet, bli inspirerade av deras resa och ta del av råd för att du skall få ut det mesta av just er framtid. Ni kan vara med hela eftermiddagen, nätverka och lyssna på entreprenörernas tips, eller bara komma och mingla en stund när det passar er som bäst!

Ett av stjärnskottet som ni kan lyssna till under eventet är UF-alumnen André Lundqvist som hälsar:

Vill du jobba inom e-handel är Digital Business Borås den 29e mars ett utmärkt tillfälle att utveckla ditt nätverk och komma i kontakt med potentiella arbetsgivare / LIA-platser. Jag ser fram emot en inspirerande och lärorik dag med intressanta möten och diskussioner. Hoppas att vi ses där!

AndreLundqvist

En annan UF-alumn som ni säkert också känner igen är Ida Johansson och vad hon vill hälsa till er kan ni höra om ni klickar på videon som ligger i bilden ovanför rubriken. Läs mer och anmäl er till eventet här. Varmt välkomna!

Ida Johansson

 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.