Hem / Nyheter & Event / Dalarna / Jessica och Carl - nya friska krafter på UF Dalarna
Carl och Jessica

Jessica och Carl - nya friska krafter på UF Dalarna

Vi är superglada att kunna presentera våra nya stjärnor i UF-gänget i Dalarna som ska inspirera och arbeta för att öka företagsamheten i länet. Förutom vår rutinerade UF-are Uffe och regionchef Lisa så har vi kompletterat teamet med Carl som är skolinspiratör och Jessica som är projektledare för grundskola och event.

Här får de presentera sig lite närmare själva:

Carl Morenius
Jag tog studenten 2022 och har sedan dess arbetat med både kundtjänst och senast telefonförsäljning på Cypern. Under min skoltid drev jag två UF-företag. Först drev vi Musicframe UF, där vi sålde tavlor med låtomslag. Med vår marknadsföring lyckades vi nå ut till stora delar av Sverige och vår försäljning bedrevs därför till stor del online. Under mitt andra år startade jag Korv UF, där vi sålde korv. Vår problemlösning fick stor uppmärksamhet i medierna, som TV4, SVT och Radio. Jag ser framemot att dela med mig av mina egna erfarenheter och kunskaper!

Jessica Hallqvist
Jag kommer från skolans värld där jag arbetat som grundskolelärare. Mitt uppdrag på UF kommer vara att arbeta för att öka entreprenörskapet och skapa möjligheter för samarbete mellan skola och företag på grundskolan. Under min gymnasietid drev jag ett UF-företag inom livsmedelsbranschen. Så jag har erfarenhet och massor av spännande upplevelser från att bedriva UF-företag och ser verkligen fram emot att få dela med mig av det fina utbildningsmaterial som Ung företagsamhet har.

 

Kontakta oss!
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.