Hem / Nyheter & Event / Dalarna / Ny personal till UF Dalarna

Ny personal till UF Dalarna

Nu är det klart!

Vi hälsar våra nya stjärnor Emma och Lisa välkomna till UF Dalarna!
I augusti börjar de på allvar med att göra Dalarna ännu företagsammare.

 

Skolinspiratör Emma Momqvist

emmaVår nya skolinspiratör är Emma Momqvist. Det senaste året har Emma drivit Munique UF som skapat handgjorda unika muggar av keramik. Nu tar hon studenten på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik och efter sommaren börjar hon hos oss på UF Dalarna.

Emma är en väldigt social tjej med mycket energi. Hon älskar att pröva nya saker och utmana sig själv, perfekta egenskaper för en skolinspiratör. Emma har redan flera års arbetslivserfarenhet från restaurangbranschen.

 

Projektledare Lisa Staffas

LisaLisa är entreprenören som startat och drivit ett flertal företag genom åren. Lisa har även varit med i olika jurygrupper inom UF Dalarna. Nu kommer hon att bli en stor tillgång i jobbet att utveckla våra unga, säkra tillgången på kompetens, öka nyföretagandet och bygga Dalarnas framtid.

Med sina stora kunskaper inom kommunikation och företagande blir hon en viktig kugge i vårt team. Vi kommer att satsa mer på de som är lite längre ifrån arbetsmarknaden och där blir Lisas kunskaper extra viktiga.

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.