Hem / Nyheter & Event / Dalarna / UF Dalarna söker en ny projektledare

UF Dalarna söker en ny projektledare

Vill du utveckla Dalarna och vara med och påverka framtiden – då kan du vara vår nya projektledare

Ung Företagsamhet Dalarna söker en entreprenöriell, målinriktad och engagerad person som tillsammans med oss vill verka för att utveckla vårt län. Du är utåtriktad, har lätt för att ta nya kontakter och har förmågan att fånga intresset och inspirera framförallt skolledare och lärare.

Att skapa möten mellan unga och näringslivet samt att hjälpa unga hitta sitt driv och engagemang är det viktigaste vi kan göra för Dalarnas framtid och utveckling.
Det arbetar vi med varje dag och nu söker vi dig som brinner för samma sak.

Tjänsten

Tjänsten består i huvudsak av
 

  • Införsäljning av Ung Företagsamhets olika utbildningskoncept på länets gymnasieskolor och grundskolor med övergripande ansvar för tillväxtarbetet i regionen.
  • Utveckling av utbildningar och Ung Företagsamhets erbjudande till skolor
  • Ansvar för att utbilda och arrangera utvecklande aktiviteter för lärare
  • Nära kontakt och stöd till våra lärare och skolledare
  • Delta i mässor och andra aktiviteter som genomförs av regionkontoret

Vi erbjuder ett utvecklande, omväxlande och roligt arbete med många externa kontakter både inom skola, kommun och näringslivet. Vi är ett målinriktat, kreativt och handlingskraftigt team där du har möjlighet att påverka verksamheten. Ditt arbete präglas av eget ansvar, stor delaktighet och ägandeskap. Då vi arbetar i hela länet är placeringsort flexibelt och vi anpassar oss efter dig som sökande. Tjänsten innebär resor inom Dalarna samt att vissa aktiviteter och evenemang kan förekomma på kvällstid och helger.

 

Du

Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift, och du drivs av att skapa och bibehålla goda relationer. I den här rollen når du framgång genom ett gediget intresse för entreprenörskap och ungdomars utveckling. Arbetet är fritt och självständigt, men samtidigt jobbar vi tätt ihop i vårt team där energi, glädje och laganda är viktigt. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det ett plus, men det viktigaste är dina personliga egenskaper och din inställning. Det är positivt om du drivit eller har god kännedom om UF-företagande, men det viktigaste är ditt driv för unga och utveckling.

Då vi arbetar i hela Dalarna är B-körkort ett krav.

 

Anställningen

Tjänsten är ett en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter sommaren eller enligt överenskommelse. Två veckors utbildning och överlämning sker innan sommaren.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi har våra kontor i Borlänge och Falun, men med möjlighet att utgå från annan ort.Ansökan

Sista ansökningsdag är 1 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Mer om tjänsten och ansökan hos

NXTjobb.se 


 

Välkommen att göra Dalarna ännu mer företagsamt!

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.