Ung Företagsamhet i Dalarna

Vi arbetar varje dag för att unga i Dalarna ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap, både på grundskolan och på gymnasiet.
Besöksadress: Näringslivets Hus, Ölandsgatan 6, Falun och CoSpace, Sveagatan 6, Borlänge

Välkommen till UF Dalarna!

Nu är UF-året 20/21 inne i andra halvlek.

Under hösten har 936 UF-företagare startat 349 UF-företag runt om i Dalarna. Du hittar dem alla på ungforetagsamhet.se/alla uf-företag. Den 1 februari öppnar UF Gallerian och då kan du enkelt shoppa alla deras produkter.

De första vinnarna i våra tävlingar är Polymorph UF (Årets pitch) samt VÄN UF och Siljans Choklad UF (Årets logotyp). Nästa vinnare kommer 28 januari (Årets affärsplan). De lokala tävlingarna Årets UF-företag i kommunen avgörs i januari/februari. Alla tävlingar sker corona-säkert, dvs digitalt.

Även Dalamästerskapen blir digitalt. Kvaltävlingar 24 mars och finaler 25 mars. Vilka som tar alla priser och SM-platserna ser du på den livesända prisutdelningen 15.00 25 mars.

 

Snöiga hälsningar
från oss på 
UF Dalarna

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Fyra smarta sätt att investera i Dalarnas framtid

Om Ung Företagsamhet Dalarna

Vi arbetar varje dag för att unga i Dalarna ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap, både i grundskolan och på gymnasiet.

Besöksadresser:
Näringslivets Hus, Ölandsgatan 6, Falun och CoSpace, Sveagatan 6, Borlänge

Postadress:
Box 1958, 791 19 Falun

KONTAKTPERSONER

Thomas Agneteg
Regionchef
Ulf Thored
Projektledare
Ellen Räihä
Föräldraledig
Minna Smångs
Projektledare

Styrelse

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.