Hem / Nyheter & Event / E-WEEK STHLM 2021

E-WEEK STHLM 2021

E-WEEK är Ung Företagsamhets digitala satsning som i hela landet kommer ersätta de ordinarie regionala mässorna som inte går att arrangera i Corona-tider.

E:et i E-WEEK står för Entreprenörskap och E-handel och under veckan kommer det arrangeras många spännande digitala evenemang, för UF-företagare så väl som för dig som blivande UF-företagare, UF-lärare, UF-alumn och partner. Syftet med E-WEEK är även att få så många som möjligt att besöka UF-gallerian där alla UF-företag i Sverige får möjlighet att visa upp och sälja sina produkter.

UF-gallerian
1 februari lanserades UF-gallerian som ett substitut till fysiska säljtillfällen och de kundmöten som annars brukar ske under mässan. UF-gallerian sätter fokus på UF-företagens produkter (varor eller tjänster) och ger möjlighet att med bilder och film visa upp sina produkter. UF-gallerian är precis som E-WEEK ett nationellt engagemang vilket innebär att samtliga regioner runt om i landet marknadsför denna plattform. 

Digitala tävlingsdagar
Den 23 och 24 februari arrangerar UFSTHLM två digitala tävlingsdagar där de UF-företag som gått vidare med sina skriftliga bidrag får tävla vidare och presentera sina bidrag digitalt inför en juryn. Läs mer om Stockholms tävlingar HÄR.

Prisutdelning under E-WEEK
Den 18 mars koras de lyckliga vinnarna i årets UF-tävlingar under UFSTHLM:s prisutdelning. Ett fullspäckat program fyllt av inspiration, humor, spänning och glädje! Prisutdelningen kommer ledas av två riktiga proffs som har en hel del gemensamt, bland annat att de båda drivit UF-företag. Detta vill ni absolut inte missa – häng med på vår livesända prisutdelning kl.14.30! Läs mer om prisutdelningen och våra konferencierer HÄR

Läs mer om E-WEEK HÄR
Program under E-WEEK HÄR

FLER EVENT

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.