Hem / Nyheter & Event / Fyrbodal / Länsförsäkringar Älvsborg satsar stort på UF!
LF  och UF

Länsförsäkringar Älvsborg satsar stort på UF!

Länsförsäkringar Älvsborg tänker långsiktigt och ökar sin insats för att ge fler unga i regionen möjligheten att utveckla sina entreprenöriella förmågor och påverka sin framtid genom Ung Företagsamhet Fyrbodal.

Länsförsäkringar Älvsborg är ett lokalt och kundägt bolag, som sedan starten 1841 haft fokus på hållbar utveckling i samhället. Människor, miljö, samhälle och ekonomi är frågor vi alla påverkas av och som alltid är aktuella. Barn och unga är vår framtid och det är vårt gemensamma ansvar att ta vara på deras kompetens och möjliggöra en positiv skolgång. Det är ingen slump att Länsförsäkringar och Ung Företagsamhet fungerar så bra tillsammans. Vi siktar helt enkelt mot samma mål, närproducerad hållbarhet.

Vi är mycket glada och stolta över vårt fortsatta samarbete med Länsförsäkringar Älvsborg som detta året ökar sin insats både ekonomiskt men även i engagemang. 

-Ung Företagsamhet är ett av Sveriges största drivhus för hållbart företagande. Därför är det självklart för oss att ha ett nära och aktivt samarbete med dem, säger Fredrik Löfgren, Hållbarhetsansvarig Länsförsäkringar Älvsborg.

Läs mer om Länsförsäkringar Älvsborgs hållbarhetsarbete här

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.