Hem / Nyheter & Event / Fyrbodal / LÄRARBOOST 2023!
v44

LÄRARBOOST 2023!

Glödhete geniet Jonas von Essen är EN av anledningarna till att hänga med på UF:s endagskonferens i Göteborg den 30 oktober.
Den 30 oktober är det äntligen dags för "Lärarboost 2023" som samlar UF-lärare från stora delar av Västsverige. Ta chansen att få ämnesspecifik fortbildning som passar just DIG som är UF-lärare! Prata med din rektor redan idag, eller snacka ihop er i arbetslaget och anmäl er allihop! 
 
Minnesvidundret Jonas von Essen, känd från TV-programmen Postkodmiljonären, Talang och Förrädarna är bara EN av alla inspirerande föreläsare som kommer göra endagskonferensen i Västsvenska Handelskammarens lokaler i Göteborg mycket minnesvärd.
 
Erik Björk, VD på installationsjätten Sparc Group, inleder på ämnet vikten av entreprenörskap i skolan och lärarens avgörande roll.
 
Gitta Hertzman Perez är VD för företaget Wonder Brand och pratar varumärke och försäljning i detta pass som självklart utgår från UF-företag och deras möjligheter att lyckas ännu bättre med säljbord, säljblad, grafisk profil, paketering mm.
 
Marknadsföring med Astrid Santine, på WAO Matcha. Hur kan UF-företag jobba med smarta kampanjer? Vad är bra text, bild och formspråk på Instagram? Astrid Santine reder ut begreppen och ger konkreta tips och inspiration på ämnet marknadsföring!
 
Vi delar erfarenheter, intryck och tips med varandra under detta erfarenhetsutbyte. På konferensen samlas en sammanlagt STOR kompetens när det gäller UF-företagande och under organiserade former diskuterar vi svårigheter, utmaningar och vinnande upplägg i stort och smått från vardagen i skolan. De allra bästa tipsen får man från en rutinerad kollega!
 
Jonas von Essen - är ett minnesunikum som på ett avväpnade sätt är fast i övertygelsen att även DU (och dina elever!) kan utveckla en minnesteknik som öppnar massa möjligheter i vardagen, i skolan och i arbetslivet. Med sina vinster i Postkodmiljonären och Talang har han blivit rikskändis - men han är dessutom tvåfaldig världsmästare i - just det - minne! Missa inte detta. Vi lovar att det blir en konferens att minnas!
 
När? Måndag, 30 oktober (vecka 44)
Var? Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49, Göteborg
Tid?  08:45-15:30
Vad får jag? Fantastisk fortbildning och konferensinnehåll och fika, lunch och fika (igen) ingår.
 
 
ANMÄLAN STÄNGD
 
 
Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.