Hem / Nyheter & Event / Fyrbodal / Nya krafter i UF Fyrbodals styrelse
Linn B och Ylva D

Nya krafter i UF Fyrbodals styrelse

Nya starka krafter i styrelsen för UF Fyrbodal.

UF Fyrbodal har lyckats göra två lysande värvningar till styrelsen och vi presenterar här två starka kvinnor som båda har ett stort hjärta för entreprenörskap.

Linn Blakstvedt (t. vänster) jobbar idag som affärsutvecklare på Almi Företagspartner som är ett statligt företag med uppgift att främja företagsutveckling och innovation i Sverige - eller hjälpa svenska företag växa utomlands. Linn har tidigare i livet jobbat på Ung Företagsamhet Kronoberg och känner således Ung Företagsamhet mycket väl, vilket ger henne perfekta förutsättningar att bidra i styrelsearbetet för UF Fyrbodal.

Ylva Dahl (t. höger) är idag VD på Uddevallabaserade Tarasso, som är ett företag som specialiserat sig på chefsrekrytering och organisations- och ledarutveckling. Ylva har gedigen ledarerfarenhet och känner både näringsliv och skola väl. Innan VD-uppdraget på Tarasso var Ylva gymnasierektor och hennes erfarenheter och kunskaper spänner således både över skola och näringsliv - vilket är optimalt när man tar plats i styrelsen för UF Fyrbodal.

Vi välkomnar Linn och Ylva, och passar också på att återigen tacka avgående styrelsemedlemmarna Lena Bogren (Kunskapsförbundet) och Sofia Falkman (Dalslands Sparbank) för fina insatser för UF-Fyrbodal.

 

 

 

FLER NYHETER

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.