Hem / Nyheter & Event / Fyrbodal / Vilken mässa! Vilket UF-mästerskap!
Vinnare UF-mästerskapen Fyrbodal 2024

Vilken mässa! Vilket UF-mästerskap!

UF-mässan och UF-mästerskapen 2024

I torsdags formligen kokade det i Nova Arena då 156 UF-företag ställde ut och tävlade i UF-mästerskapen på UF-mässan!

"Alla är vinnare" är ju en gammal sliten klyscha, men vem kan säga emot att det är starkt gjort att efter bara ett halvårs företagsbyggande kunna ställa ut på en storskalig mässa och representera det varumärke man skapat på egen hand eller tillsammans med sina skolkamrater? Under dagen var det marknadsföring, sälj och kontaktskapande verksamhet som gällde i de välfyllda mässgångarna och leenden från UF-företagare, jurygrupper och besökare talade sitt tydliga språk: det var kul att vara på mässa! 

UF-företagen sålde, marknadsförde och visade upp varor, tjänster och innovationer och under dagen avgjordes många tävlingar. Framåt kvällen avslutades mässan med en festlig prisutdelning i ett fullproppat "Lilla Nova" där Erik Torstensson och DJ:n David skapade en mysig men peppande stämning.

Kvällens största vinnare blev företaget En Dag i Taget UF från Birger Sjöberggymnasiet och de vann bland annat den mest prestigefulla tävlingen för året, nämligen: Årets UF-företag i Fyrbodal. Stort grattis! En Dag i Taget UF kommer tillsammans med andra vinnare utgöra den SM-trupp som representerar Fyrbodal i de svenska mästerskap i UF-företagade som går av stapeln i Stockholm i maj. Samtliga vinnare och motiveringar hittar du nedan och bilder från mässdagen hittar du HÄR.

En härlig dag i framtidstrons tecken och massa fina möten mellan skola och näringsliv! 

Oavsett om du är lärare, elev eller förälder så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ en fråga så hör vi av oss så snart som möjligt.